РЕЖИМ РОБОТИ

з 9:00 до 18:00

Перерва:
з 13:00 до 14:00

БЕЗ ВИХІДНИХ

Працюємо за попереднім записом та по живій черзі.

На період воєнного часу графік роботи клініки може змінюватися,тому,
будь ласка, краще зателефонуйте попередньо!

Екстренно (ургентно), поза чергою та на виїзд не працюємо!

ТЕЛЕФОН

(099) 044-10-85

Пошук по сайту

Відвідування


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні16
mod_vvisit_counterВчора26
mod_vvisit_counterЗа тиждень139
mod_vvisit_counterМинулий тиждень286
mod_vvisit_counterЗа місяць1110
mod_vvisit_counterМинулий місяць1210
mod_vvisit_counterВсього154404

Зараз на сайті: 2

ТЕРАПІЯ

 Перший лікар, з яким ви спілкуєтесь під час відвідування нашої клініки, – це лікар-терапевт. Він стає лікарем вашого вихованця і спостерігатиме його не тільки під час хвороби, але і після одужання.

Обстеження пацієнта завжди починається з клінічного огляду, під час якого лікар проведе візуальну оцінку загального стану вашого вихованця, прослухає серце та легені, виконає необхідні тести. На підставі всіх отриманих відомостей, ваш лікар визначить провідну проблему, підбере оптимальну схему діагностики та лікування для вашого вихованця і прийме рішення про амбулаторне або стаціонарне лікування. Для зручності клієнтів у нас в клініці є денний стаціонар, де тварина може залишитися на кілька годин або цілий день, для проведення тих чи інших процедур (краплинного введення, обробок, ін'єкцій, моніторингу стану).

 

Також, терапевт проконсультує з питань годування, утримання та догляду за вихованцем, проведе чіпування, вакцинацію, розповість про профілактику інфекційних та паразитарних хвороб.

 

Важливо, щоб у вашої тварини був постійний лікар. На повторних прийомах лікар збиратиме додаткову інформацію, оцінюватиме результати аналізів, висновки та рекомендації фахівців, оцінюватиме перебіг захворювання, зміни у стані тварини та результативність лікування. Знаючи всю історію розвитку хвороби, він зможе постійно контролювати та вчасно коригувати лікування.